| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma jok ne gledam ja crno samo sam jako realna ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i sta ti ta tvoja realnost kaze za covjeka sa harmonikom ? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma popio bata neku .. pa sad pevaaaaaa sve u 16 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
samo nek je veselo  a inace sam primjetila..ne znam kako kod vas, ali kod nas je sve vise tih nekih novih ''slucajeva'' po cestama  ... pukli ljudi ni krivi ni duzni...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
o da i kod nas svakakvih slucajeva ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ama bilo ih je i ranije...ali cini mi se da se u zadnje vrijeme stalno neki novi pojavljuju odraz situacije u drustvu i u novcanicima 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kod nas su poceli da se bacaju sa mosta i to u zadnje vreme malo malo pa cujes ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kukavicki naravno.... ne kapiram to ... to ubijanje radi dugova najcesce ono, ubije se covjek koji je bio u dugovima i kao rjesio se on problema, a isti taj problem ostavio zeni ili djeci....konjina jbt! nemam opravdanja za takve...kukakavice i kreteni.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ja sebe smatram kukavicom tako da nikad ne bih mogla ruku dici na sebe joj Mo.. ne bila im u kozi.. to valjda u sekundi nesto kvrce u glavi i gotovo ma bre.. mnogo i ludog sveta seta oko nas ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa da...ludjaka na svakom koraku, samo se drugacije manifestiraju  nego jel ti gledas te Parove?
|
|
|
|
|
|
|
|