| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Valja se vama uhodati sa vremenom....nije ni to lako  Joj gledala sam neki dan neki video....kao , reakcija djece iz Amerike kad su prvi put probali hranu iz Europe....a poslije toga neki video na isti fazon, kada amerikanci prvi put probaju nutelu hahahaha... Pa stvarnooooooooo.... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ajd bre.. sta fali njihovoj hrani
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
sve zavisi kako covek gleda na stvari ja tamo sto sam jela brate mili meni bilo super kazem ja da sam prototip coveka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa nisam ja napisala da negdje nesto ne valja hahaha.... Kazem da su oni prvi put probali nesto sto dolazi sa ovih podrucja....pa su smiejsne reakcije tih ljudi haha. A inace je opce poznato da oni pojma nemaju o Europi...doduse ne znaju ni svoj kontinent bas najbolje, tako da im ne zamjerim sto ni Europu ne znaju 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ahhahahaha joj Mo pravo da ti kazem i ja da sam tamo ne bi me zanimalo nista pa nek me shvati ko kako hoce
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
A ti stalno pokusavas da ih opravdas...i to mi je razumljivo jer su ti djeca tamo a i ti ces vrlo vjerovatno ici  ...samo sto ja ovaj put nisa nista lose napisala, niti ih napadala...hehe a inace , mogu za sebe reci da nisam ljubitelj te nacije i naroda...samo sto ej Amerika velika i u njoj ima svakakvih ljudi i nacija...Ja sma nekako vise mrzitelj politike koju USA provodi po svijetu...jbg
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: ahhahahaha joj Mo pravo da ti kazem i ja da sam tamo ne bi me zanimalo nista pa nek me shvati ko kako hoce Ma ne znam bas....vjerujem da bi i tamo zeljela kao i ovdje , da ti djeca sto bolje znaju i da imaju dobro znanje ako nista o nekim osnovnim stvarima...to je ono sto njima nedostaje  Opet kazem..ne generaliziram, ali to su neke cinjenice, koje su do sada dokazane i pokazane milion puta.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo, moje dete je bila student sa prosekom 9 ipo iiii otisla je u beli svet jer ovde nije bilo mesta za nju tako i sin ne treba oni da znaju sve i svasta nego da imaju mogucnost da zive i stvaraju za sebe nista mi od toga nemamo sto sve znamo
ne plasim se ja za njih.. uce ono sto im treba a ko hoce uvek ima nacina da procita sta ga zanima
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ti bas voles kad ja napisem vise od dve reci ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma nije kod njih sve tako sjajno... Tvoja djeca su mozda upravo radi stecenog znanja ovdje i dobrih osnova imala srece i pameti da naprave nesto tamo i da se dobro snadju.... Vidjela si lijepe stvari i lijepe cetvrti, ali vjerovatno znas da im je siromastvo ogromno, da je u USA jako veliki postotak gladnih i siromasnih...imaju dobru socijalu koju namiriju lovom od silnih ratova koje vode po cijelom svijetu... Ali eto sve to da zanemarim, i da kazem da se cak i slazem s tobom po pitanju ucenja bitnog i nebitnog....opet smatram da imaju jako velik broj problema u svojim skolama i kucama...ekstremnih problema. Znas i sama da se i kod njih zakoni razlikuju od drzave do drzave...e tako je i kod nas...Da je barem nas zakon isti kao onaj u Njemackoj ili Svedskoj...a na istom smo kontinentu...Tako da ono sto hocu da ti kazem je, da ti jesi bila u New Yorku, koji je mozda i najlejpse od cijele Amerike i koji ne pokazuje stvarno sliku stanja na tom kontinentu...kao sto ni Pariz ne prikazuje sliku Europe 
Poslednji put menjao Molena dana 31 Mar 2015, 14:23, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
|