| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Aaaa...ne da nije loš..on je savršennn... ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Senka je napisao: Zove ga tako zbog velikih,lijepih,crnih očiju...da,da... Mislis zbog velikih kurijih ociju,posto ove mu nitko nije vidio,,buhahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Zove ga tako zbog velikih,lijepih,crnih očiju...da,da... samo me oboje sve dublje zakopavajte aj što On (BreDkasti) to i kontam al ti okle ja znadem da su mu oke graorkaste ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ima kurje oci graorkaste,,o jbote.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Fikus je tropska biljka poreklom iz Malezije. Spada u porodicu Moracaea. Svojim rastom podseća na malo drvce prekriveno ovalnim, sjajnim tamnozelenim listovima. Voli dosta dnevne svetlosti, ali izbegavajte direktnu sunčevu svetlost jer listovi mogu dobiti opekotine. Veoma je osjetljiva na bilo kakve promene uslova u kojima boravi. Poželjno je da pri svakom zalivanju okrenete saksiju za 45° kako bi jednako rasla, na taj način fikus neće svoje grane pružati samo na jednu stranu, tj. prema izvoru svetlosti. Zalivajte samo kada je površina zemlje na dodir suva. Posuda na dnu mora imati dobru drenažu kako bi se višak vode mogao ocediti, što će sprečiti moguće truljenje korena. Fikus prehranjujte svake dve nedelje tećnim đubrivom za lisnate biljke. Povremeno je poželjno u vodu za zalivanje dodati preparat gvožđa kako bi listovi zadržali svoju lepu, živu zelenu boju. Ovde nema napomene da cveta xmm kakva sad kita cvijeća ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Pa znam ja oke...ja sam ih vidjela...i to direkt... ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ima kurje oci graorkaste,,o jbote. ćuti ti kad ih kriješ s te brile ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*