| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Iskra je napisao: kako ja njega nisam videla ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif) gledala si u Tončija ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
LaYa je napisao: Iskra je napisao: kako ja njega nisam videla ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif) gledala si u Tončija ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif) oklen znaš ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
javilo mi se tako meni ponedeljkom u 12:07
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa bice selekcije.....jos par krugova dok se ne iskristalizira meni su ok....pocetak je uvijek smijesan i sta sve ne  e ovo nas cetiri i to...ljepota jos nam samo Trile fali i sve smo ribe na okupu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: da da...magistar razredne nastave hahahahha kakav lik jbt ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Taj je lik studirao na mom fakultetu...bio je do sada u tri showa...najprije u onom iz kojeg su Natali Dizdar, Damir Kedžo i Saša Lozar proizašli, pa onda u showu Showtime..a potom i u Hrvatska traži zvijezdu gdje je upao među prvih 16, ali i prvi ispao. Evo ga...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma meni Gigi dovoljno ono sto sam sinoc vidjela nesto ne bih jos o njemu i po netu da citam...aaaa jok ja
ali kada ga ugledah sa onim lancima i one hlace kad skide zgoljav neki, nozice ko dva prutica...a na stikle se nabio iako se mora priznati da se dobro krece u stiklama
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pun je entuzijazma 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
GiGi je napisao: Molena je napisao: da da...magistar razredne nastave hahahahha kakav lik jbt ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Taj je lik studirao na mom fakultetu...bio je do sada u tri showa...najprije u onom iz kojeg su Natali Dizdar, Damir Kedžo i Saša Lozar proizašli, pa onda u showu Showtime..a potom i u Hrvatska traži zvijezdu gdje je upao među prvih 16, ali i prvi ispao. Evo ga... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ko zna cega je on sve pun  ali dobro...simpatican je sto jes jes
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: ma meni Gigi dovoljno ono sto sam sinoc vidjela nesto ne bih jos o njemu i po netu da citam...aaaa jok ja
ali kada ga ugledah sa onim lancima i one hlace kad skide zgoljav neki, nozice ko dva prutica...a na stikle se nabio iako se mora priznati da se dobro krece u stiklama Ja sam samo gledala kako on junački u tim štiklama i mislila si kako ja takve štikle ne bih preživjela.  Ma lik je u onim videima za sprdanje u svakom showu, ali mi se sviđa poruka koju je poslao - različitost nije loša! Jako mi se svidjela ona cura što je Elitne odrede na svoj način intepretirala. Odlična je!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
|