| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Iskra je napisao: LaYa je napisao: dje ste lepotice, ljubičice, tratinčice i ostalo poljsko, prolećno cveće ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) djesi Laki bre ja cu biti ono poljsko msm cvece ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) dobro je dok je cveće, kad sam kucala napisala sam sveće ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo, juce sam malo gledala volem onog Zeljka pa to ti je sad je i Tonči u žiriju tako da ahhahaa, valjda pričamo o istom jbt ko zna sta sam ja gledala ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Molena je napisao: LaYa je napisao: ja gledam ako ko pita  jesi gledala sinoc...onaj crnac iz Konga hahaha pa gdje bas iz Konga da bude  ..mati draga ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) ha, jesma, odmah sam te se setila i sad htela da ti napisem  tele pati JA ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
pa da uparile ste dobro jedna wc druga sveće i tako ta dva jedno bez drugog nemere ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
budale smo, šta ćeš oprosti nam, haha
ja volem Masima, njegove reakcije su vrh...kad on zine....hahahha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: jesi gledala sinoc...onaj crnac iz Konga hahaha pa gdje bas iz Konga da bude  ..mati draga ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) Kongoanac je bio hit! Dobar vam dan, ženskice! ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cuj on iz Konga studira u Bg....jadna je majka onoj koja se u njega zaljubi da zna sta je sve ceka  ...ali cim je poceo da plese...blic u glavi odmah mi cijeli film kroz glavu proleti hahah samo nek se guzicama mrda....ebalo majku jesu specificni hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
GiGi je napisao: Molena je napisao: jesi gledala sinoc...onaj crnac iz Konga hahaha pa gdje bas iz Konga da bude  ..mati draga ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) Kongoanac je bio hit! Dobar vam dan, ženskice! ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) danče lepa Kato meni je bio smesan prvo, ali mi se u pesmi nije svideo, bolje da je cutao, muzika je extra 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
joj Laki i meni je Massimo zakon hahaha jos ima malo i tih feminiziranih pokreta haha ma zakon je....i svidja mi se ziri ove godine puno bolje nego prosle sezone Gigi ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|