| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i meni raspust pocinje...u srijedu popodne stupa na snagu ..jeeeeessss pa 7 dana... malo ce da se putuje i skita normala...samo da nas vrijeme posluzi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa to jbt vise samo da se stabilizuje kod mojih tamo zima i malo malo pa snegic padne
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
dje ste lepotice, ljubičice, tratinčice i ostalo poljsko, prolećno cveće ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma pratim pratim imam i ja ljudi vani, pa se cudom cudim kakvo ih vrijeme na prve dane proljeca potrefi jbt u Norveskoj snijeg padao  ...wtf, snijeg a par dana prije toga ista ta cura slike stavljala u majici kratkih rukava sa koktelima u ruci u istoj toj Norveskoj otislo sve u helać hehe Iskra gledas li x faktor?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ja gledam ako ko pita 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: dje ste lepotice, ljubičice, tratinčice i ostalo poljsko, prolećno cveće ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) jbt hehehe ja sma ljepotica kojoj je najdrazi cvijet tratincica a juce ujutro sam se umila u pravim ljubičicama hehe cao Laki....sta ima, kako si ti danas?
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
mene piči proleće, pada kiša ko je šiša  sve dobro
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
LaYa je napisao: dje ste lepotice, ljubičice, tratinčice i ostalo poljsko, prolećno cveće ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) djesi Laki bre ja cu biti ono poljsko msm cvece ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: ja gledam ako ko pita  jesi gledala sinoc...onaj crnac iz Konga hahaha pa gdje bas iz Konga da bude  ..mati draga ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: LaYa je napisao: dje ste lepotice, ljubičice, tratinčice i ostalo poljsko, prolećno cveće ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) djesi Laki bre ja cu biti ono poljsko msm cvece ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bolje poljsko cvijece nego poljski wc 
|
|
|
|
|
|
|
|