| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
cuj oces mi kazes da sa 59kg nemres izać na kraj ajd begaj bre ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sad sam izgubila nit...ko ima 59 kg? ti ili pubertetlija tvoj?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ja more , a i pubertetlija kako je krenula brzo ce me stigne ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif) ]
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cuj 59 kilograma....pa jos malo pa si kao vreca brasna  eh da se tezina po kilama mjeri ne kaze se dzaba da se otrov u malim bocicama drzi ne sudi po tezini a ni po ambalazi i onaj tobasko je malo pakovanje a opari po jeziku ko lud 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ako ti kazem da sam najmanja u kuČi sve ti jasno negoo... kako si provela vikend
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne vjerujem ti...ja koliko se sjecam ona igracka od psa je manja lalalala...jesam te haha  Hvala na pitanju Iskra....provela sam ga divno... Kako sam prosli bila bolesna i nisam nigdje iz kuce izlazila, ovaj sam gledala sto vise vani i sa ljudima da provedem...Petak romanticna vece, subota vece sa drustvom, nedjelja mix svega i svacega u dnevnom izdanju a sinoc sam kuci odmarala i pripremala se za ovaj radni ponedjeljak  Nista brze od vikenda ne proleti.... Jucer ujutro sam se umila u ljubicicama hehe...to mi je nekako obiljezilo pocetak dana, i bas je bilo lijepo. ..A ti?..kako si ti provela vikend?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
moji su planovi ovaj vikend pali u vodu druzila se sa majstorima i rekli su mi da vise ne osluškujem aparate po kuČi ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahahha e to moras ispricati...cini se zanimljivo i smijesno sta si to radila? 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
A bice lijepih vikenda....tek je proljece krenulo, no siki riki 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
sad ce ovaj mali raspust Uskrsnji pa cemo se malo skitamo ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|