| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: uh još pitaš "Don Stipan" je vrlo zabranjeta voćkica mogu i bez glave tačno ostati a taj film mi je baš onako lego ko budaletini šamar i msm da ću ga noćaske odgledati da se ko čojk ismejem ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif) hahahah...odlican film , mogu ti reci da sam se i ja nasmijala pravo ''ostavi se muski...stalno mislis na njih...mislim pa sta, ko da je to grijeh  '' ma mogu ti reci da bi i meni leglo da ga jos jednom pogledam....davno sam ga gledala
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki i ja cu lagano u carstvo snova....sutra je novi radni dan  Laku noc i uzivaj ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ... lijepe snove ti zelim.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
gleda mi se nešto smiŠno lepi te sni poxodili MolenČe ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dobro jutro ja tek danas osjetim ono pomjeranje sata sve bih nesto, ne znam ni ja sta ono...idem lijevo a trebala bih desno.... pljas ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
joj Iskra pa jbt evo 10 minuta sma trazila onaj smajli sto povraca...znas onaj, tvoj mali hehe i nisam ga nasla...grrrrrrrrrr, jos jednom pljas  nece me danas i gotovo hvala na crnom carobnom napitku sta ima, kako si ti...sto si u brzini ?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
20 strana smajlica smajlica za izvoz ima..hahahah a duplih koliko ti volja no elem to i nije bitno Mo.. ebem li ga valjda sto imam nekih obaveza nametnutih da se sastaviti ne mogu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cuj 20 strana smajlija....pa dan te necu psovati ali necu da roncam i da se bezveze nerviram ali 20 strana smajlija....u pm jesu ti obaveze vezane za skolu !?  to su slatke obaveze...ne kukaj nema te nesto na forumu nikako...pa cak ni navece
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo.. ma skola pa pupertet pa nesto zavrsavam vezano za moju majku Mo, sve kao od sutra cu biti redovna na forumu i onda mi nesto iskrsne i jbg sta da ti kazem, ne znam ni sama kad sam teska sebi ne moram biti i drugima ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Nemoj samo meni molim te hihi :* a jbg...tako ti je to kad imas pubertetliju imam i ja jednog, znam kako ti je...majka mi zapala u kasni pubertet majke mi 
|
|
|
|
|
|
|
|