| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Što bi ti radio dok svira radio,,,,hihhiih
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Nemeš je odlican i super izgleda Vuki....meni je osobno drazi bez brkova..ja i nisam neki ljubitelj muskaraca sa brkovima  ... ali dobar izbor svakako. A Vuki nisam znala da imas neku posebnu ruzu koju je Pitt ljubio? e to s brcima se samo šalem msm red je da skontate ostalo od filma Šta je muško brez brkova il ono "nema muškarca brez 100kg" jbga dođe na isto.... nisam ni ja znala Molenče, evo saznajem upravo, pa se sve zagledujem di se ruža dela ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
tj dok svira radio sta bi ti radio... a sta sta? hajde hoces ispricati ti to ruzenje na stolici ili neces? sta se stidis majke ti
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
vala baš... piše tu priču ko da zida Skadar na Bojanu ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a tebi se svidio film 'sto je muskarac bez brkova' hahaha  jesi se i ti zaljubila u covika u kojeg ne bi smila hehe !? Don Stpan je opasan 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Hhahahahah lipe moje,rano ustajem sutra,a tako ibi se rado još d(ružio) s vama,pišem OSE!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pobjeze Pitt hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
uh još pitaš "Don Stipan" je vrlo zabranjeta voćkica mogu i bez glave tačno ostati a taj film mi je baš onako lego ko budaletini šamar i msm da ću ga noćaske odgledati da se ko čojk ismejem ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e pa Pitt nisam se tome od tebe nadala cim je trebalo pokazati tu mastu pobjegao si.... valjda postoji stvari koje dovedes do kraja pa onda odes 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
to ti se samo čini i on je ko i ja dopolovičan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|