| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
A predvidala mu se blistava karijera.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena kad cemo se ja i ti frendovski poseksat.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa nema nista lose u tome Pitt...covjek pjeva, i nije imao sansu da uspije Nije ga lose ni slusati a ni gledati...nek se prijavljuje svake godine, nikome ne moze naskoditi ako ga slusaju ja tebe pitam sta ovi pokazuju?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
noćkica ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Čini mi se da si zagorjela ko kaubojska tava....lolllll
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mogu reci da bi ti reality programi trebali biti nekakvog zabavnog karaktera ali ovo sto sam upratila od parova iz medija i na fb koliko ljudi postavljaju to je toliko vulgarno i odvratno da prevazilazi to ''zabavnog karaketera''
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Bradpresto Pitt je napisao: Čini mi se da si zagorjela ko kaubojska tava....lolllll ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Pa nema nista lose u tome Pitt...covjek pjeva, i nije imao sansu da uspije Nije ga lose ni slusati a ni gledati...nek se prijavljuje svake godine, nikome ne moze naskoditi ako ga slusaju ja tebe pitam sta ovi pokazuju? Pokazuju tamnu stranu ljudskog bica,sto je uvijek intrigiralo pucanstvo,recimo ljudi se boje drhte ali opet gledaju horror film,zasto?Pa zato što ga to intrigira,e tako i ljudske mane,gluposti isl.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Čini mi se da si zagorjela ko kaubojska tava....lolllll sve mi se cini da si ti taj pa ti gledas Parove stalno i ne dolazis ni na forum radi toga sve su sanse da si ti zagoretina...cim te pali jeftino meso i vulgarnost i plitkoca sorkaĆ  ako bas nemas sta pametno da kazes ne lupetaj i ne ljuti me bezveze
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cao Vuki ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|