| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajme...da sam sad tvoja mlađa kćer nestrpljivo bih čekala što mi je sestra poslala i pokušala vjerojatno nagovoriti je da mi kaže što je u pitanju.  A za frendicu...bolje je da je radila manji pir da...nije zaposlena, a ni suprug joj...a od njenih roditelja samo tata radi. Tako da...i da je htjela veće vjenčanje, ne bi baš imala mogućnosti. Skupa su ta vjenčanja...u današnje vrijeme za udaju moraš kredit dignuti...svašta!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
danas je sve luksuz ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskrice...znaš da je jučer održan big koncert tvog Tončija Huljića i Madre Badesse? http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektak ... fault.aspx
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jel joj sto ova Rozgica dobro izgleda
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Rozga super izgleda da...  Evo i reportaže s koncerta:
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja ću te sada morati pozdraviti jer moram obaviti telefonski razgovor i dovršiti ovaj svoj posao. Pišemo seee! ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vazi Gigić i ja moram ići polako ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne