| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pix kake ste vi babe i dede postali dobra noć dragi gosti vežite se polećemo ko bi rekao da ova pesma zvuči kad ONA PEVA ovako šteta što je na tubetu nema cela ispevana
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Iskrice ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) ...a evo radim na nekoj radionici za roditelje, osmišljavam što i kako i s kojim sredstvima...  U međuvremenu sam došla malo vidjeti čega ima na forumu. Kako si mi ti? Kakvi su planovi za današnji dan? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Gigic, kod mene su planovi da nema planova nego u trenutku odlucim sta tu taj dan posto danasnji dan obecava bar sto se temp. tuče.. smislicu već nesto pametno valjda ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Kod mene je nekako oblačno...nije neko vrijeme. Ja danas popodne idem s mamom kupovati poklon za sestrin rođendan. ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
oČu i ja u šoping kod nas od tumoro kiša pa sta reći msm kad joj je rodjendan ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Rođendan joj je u ponedjeljak...a kako sam petkom i subotom na faksu, a nedjeljom ne rade svi potrebni dućani, tako moram danas u shopping. 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
lepo... ihh sto volim da šopingujem ja obecala mojoj ceri da cemo za vikend u ove naše molove malo da se troškatimo ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Kažu da je shopping nekad najbolji lijek za sve. Pa eto...trošimo i budimo zdravi!  Ja isto volim ići u shopping, pogotovo kad imam plaću u džepu. Svaki mjesec si nešto kupim...pa onda neku sitnicu mami, tati, sestri, prijateljici. Ok, ne svaki mjesec svima, ali uvijek barem nekome nešto. E da...udala mi se frendica u subotu. Imala je malo vjenčanje (kumovi i roditelji) pa smo je mi frendice samo išle gledati pred matičara. Bilo je slatko nekako. 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
provereno ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif) šoping lek za sve Gigic sve vise me podsecas na moju ceru stariju, tako i ona kad god primi platu kupi svima po nesto a maloj obavezno, evo sad joj je opet nesto poslala ,ekamo da stigne, a tamo dao Bog enma sta nema..to se opisati ne moze sto se frendice tice, pametno sad da treba da se udam nikad vise svadbu ne bih pravila ma idi bre ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|