| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vuki jel se planira ljeto ove godine....znas li vec gdje ces i hoces li?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
znam, trebalo bi one moje PLOČE kod Mimi i Malta sigurna sam jedino za Sremske Karlovce biću im u gostima sutra posle podne gde ćeš ti ovog leta gospodnjeg?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hej, fini su ti ti Sremski Karlovci.... Ne znam jesi gledala one moje slikice, ali ima ih par na kojima ces vjerovatno prepoznati neka mjesta  Pa imam nekih planova....nema boljeg mora od Jadranskog mora, i to je to. Mislim da cu za Istru ove godine...ali samo radi drustva jer opet sto se tice obale i mora nema ga do juznog Jadrana, a u Istri je unutrasnjost jako lijepa.... Ma meni more nije daleko....bice vikenda i vikend izleta cestih...Dubrovnik je obavezna destinacija...tamo sam ka kuci hihi A ti na putu za tvoje PLOCE, moras proci pored mene...pa eto gledaj kako ces proci 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
jbga kad mi se omaknulo da neposetim Mostar e da 25/06 je koncert u Sarajevu hmm veoma je moguće da ću biti tamo bar na 2 dana da se razumemo e sad ne znam oću li kolima il vozom da, da, ove godine Dubrovnik mora se overi znaš ono, sad mi nema isprike iliti izgovora da ne mogu pošto SVI ZNAJU da opet imam pasoš Dalmoš mi se popo na vr glave, moguće je da ću bar 3 dana biti na Hrvatskom primorju (čitaj Split) al to ako skupim herca ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma za sta to treba herc molim te....samo ti treba novcanik i kartica hihih.. A kakav koncert u Sarajevu?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ijaoooooooooo pa bila si jel si jela kuglofe, si bila u crkvi, jel ti se sestro slatka svidža tamo sutra bi ošla da živim tamo kolko mi se svidža
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Ma za sta to treba herc molim te....samo ti treba novcanik i kartica hihih.. A kakav koncert u Sarajevu? otkud znam, kukavica sam ja jbga Dina Merlina ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) no to otom potom... videćemo nije ništa pod moranje ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: ijaoooooooooo pa bila si jel si jela kuglofe, si bila u crkvi, jel tiu se sestro slatka svidža tamo sutra bi ošla da živim tamo kolko mi se svidža Pa svidja mi se... U crkvu sam ulazila naravno, ali kuglof nisam jela ali sam zato vina pila hihih
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
šteta propiustila si magiju slasti sa il bez čokoladice a vinarija kolko oš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) baš mi drago da si bila... Novi Sad baš i nije nešto, ništa nisi propustila što nisi bila, nema se tamo šta ni videti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
sad moram nestati, lep dan MolenČe ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|