| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Znam Vucice da nisu nastale tada ali u devedesetih isto tako izazivale erupcije u diskotekama. Sada isto. neverovatno. Senka, da ostane zabelezeno, teca i mojne su pred strele stali 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Šta je bilo sa Mojnetom i tečom...šta su sada radili... 
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ma šalila sam se jbte ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) znam da znaš al reci eto od tih pesama 90-tih koja izaziva erupciju oduševljenja i sad ni jedna generalno ali neki mix da u instant dobu smo Kežual(ko) nemoj to zaboraviti i sve je sad odma i već prošlo je ko treptaj.... sve je onaj kilnex, počev od neke ljudskosti pa do eto muzike... ono sociološki i antorpološki aspekti da ne analiziram dublje jbga zaglaviću se u nekom tunelu heheh
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Ne Vucice, naprotiv, originale pustaju i odlicno to sve zvuci. Jednostavno hitovi za svet i vek.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Senka Vucica je rekla da te onaj Hijavata odveo negde a ja sam resio da idem da te vratim. A Vucica me pitala kako se ne bojim strtela. Ja onda zakljucim da je bolje da pozovem Pitta i Mojneta da mu odvuku paznju.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: Ne Vucice, naprotiv, originale pustaju i odlicno to sve zvuci. Jednostavno hitovi za svet i vek. aj da probam ponovo da napišem, možda i razumeš šta pišem znam ja šta si ti napisao al ja napisah ovo otprilike, ti meni navedi neku pesmu iz 90-tih ili jednu pesmu iz 90-tih koja isto to izaziva erupciju tog oduševljenja kao te od pre pamtiveka ja baš i nečuh sem tih nekih mikseva ili baš kada su organizovane noći muzike 90-tih verovatno neidem na prava mesta jbga ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Čuj ti te Vučice...ona se muva sa Hiawathom,a mene optužuje...sunce li joj njeno...  A plus što zna da ja imam samo ljubav jednu... 
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Čuj ti te Vučice...ona se muva sa Hiawathom,a mene optužuje...sunce li joj njeno...  A plus što zna da ja imam samo ljubav jednu...  ma da NIRVANA jes muvam se po ppEjcima s njega ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|