| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Vucice ovo je ozbiljno dobra pesma. ima i neka narodna verzija cuo sam je ali ova mi je bolja, original je original. e to je ta pesma nisam mogla se setim jbte bem ti čip ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: Molena ma svako vreme ima svoje lepe i lose strane. Veceras sam slucajno zapeo na neku pesmu iz tog vremena i tako krene... Nisam ja bas toliko nostalgican. I nismo dosadni, jel znas. laku noc partibrejkerko  ne kaki jesmo dosadni pogotovu za ljude koji su u to vreme imali 10-15 god il manje msm ono piškenje u pesak i to ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Dobro veče... Vukiii...gdje ti je indijanac... 
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ja nisam bezao od turbofolka. Nije se u klubovima pustalo sve. samo ponesto. nego, za neverovati je da i danas u svim klubovima u udarnom terminu i dalje pusta Zdravko Colic i Mirzino jato  Ti si jedina od sviiiiiiiih i ona apsolutno moooj, te pesme i dalje izazivaju opste odusevljenje prisutnih.
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Evo je Senka spasio sam je.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
de si BRE Senko si živa, zdrava i nassmejana m ne znam di mi se gologuzanko izgubi noćaske al da ga željno iščekujem da mi ostvari želju stoji i dalje ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: ja nisam bezao od turbofolka. Nije se u klubovima pustalo sve. samo ponesto. nego, za neverovati je da i danas u svim klubovima u udarnom terminu i dalje pusta Zdravko Colic i Mirzino jato  Ti si jedina od sviiiiiiiih i ona apsolutno moooj, te pesme i dalje izazivaju opste odusevljenje prisutnih. ja jesam begala ko looda nasta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al da se razumemmo ne nešto baš preterano i te pesme nisu nastale 90-tih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
casual je napisao: Evo je Senka spasio sam je. Niko i niko,samo ti... Vukiii,jbt...bila sam sama kući pa sam iskoristila priliku za žensko partijanje...hehehee... 
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Udri limenkooooooo 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Vukiii,jbt...bila sam sama kući pa sam iskoristila priliku za žensko partijanje...hehehee...  sledeći put javi da se nebrinemo ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|