| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: pa to je to Vuki....nema drugoog objasnjenja ili je to, ili se pere za neke stvari iz 'proslosti' hihi  što znači da se opro i za buduće jooj da zna mukica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
uzivajte filovani pametnjakovici i pametnjakovicke i ne sekiraj se Mo necu vise nigde da pisem o tvom poslu o boze moj a taman sam htela da otvorim racun kod tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahahha sto zena zna da izanalizira to ni Freud nije znao da objasni 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
hmm dojaviću mu ja nekako ionako kažu ljudi da sam pravi mađijant ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
wow kako si She zanimljiva veceras bas drugacija nego inace ijaoooo...smaras kao i obicno reko ti je Zex..pa poslusaj ga molim te za tvoje dobro 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: hahahahahha sto zena zna da izanalizira to ni Freud nije znao da objasni  ako sam ja ta žena šta da ti reknem pokrenula mi se inspriacija jbga proleće me satrlo ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki idem....iscrpio me ovaj vikend a sutra ipak moram na posao valjda mi se nece ovaj virus vratiti ali sve me boli od lezanja..to je najveca istina. laku noc i pisemo se :*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Lepi snovi te poxodili fala ti na piskaranju bilo je ko i uvek egzotično odoh ja da malko piskaram u svoje sokače da nekažem blog jer to nije al je ipak nešto slično tome ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: Žex je napisao: Zamisli da su u Parovima doktori nauka, akademici, naučnici i da vode dubokoumne razgovore ? Pa to niko ne bi gledao... Sama recept za rijaliti kod nas je : Što više psovki, golotinje, svađa, veličanja kriminalaca, bahatost, prostakluk... To prosečan srpski gledalac voli da gleda... Samo mi nije jasno zašto ja to gledam.... Uvek se pitam koji mi je qrac kada se zadržim duže od 10 minuta gledajući to đubre od emisije
SHE, odjebi u skokovima SENKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
u 00 se i tikva u kočiju pretvara a mušmulica i ja ćemo u ivicu i maricu a Horoskop za ovu noć priča sledeće; Ove noći lepota ima poseban sjaj, osećanja neslućenu dubinu, sećanja oživljavaju prošlost, a spoznaje nadilaze budućnost. Venera je u sedištu, Mesec u znaku svoje egzaltacije, a njihova zajednica garantuje da će nam dometi prevazići očekivanja. pa da vidimo di su se dela očekivanja il neočekivanja, msm kako ko vole ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a sve ovo začinjeno ni manje ni više no onim gorepomenutim bajkama
|
|
|
|
|
|
|
|