| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
i da se banuju svi koji salju p.p.ove pretece
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
al prije nego odem cu da se pohvalim da sam danas imala dan pun ljubavi i paznje....da nije bolesno rekla bih da mi dodje da cesce budem bolesna 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
joj jes zaebano kad te niko ne dozivljava hahaha
daj ba She unormali se majke ti saberi se, oduzmi se...sta ti vec pomaze pa se vrati kad sebi dodjes
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
joooooooooooj Mo pa to je prekrasno ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma sta je prekrasno hahaha to sto sam bolesna pa ne mogu nista , pa ovisis od drugih ko debil ali sve cu ja to morati vratiti hihi  ali jes divno naravno....bas proljeckasto hihi iako je danas ovdje kisa
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: joj jes zaebano kad te niko ne dozivljava hahaha
daj ba She unormali se majke ti saberi se, oduzmi se...sta ti vec pomaze pa se vrati kad sebi dodjes a sto ti reagujes na mene?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
aj idem ponovo da se banujem ovde se ionako nista nece promeniti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molenče znaš kako kad ti je sve potaman ništa se i nevidi al kad si bolan svaki znak pažnje velik je ko soliter ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa to je to Vuki....nema drugoog objasnjenja ili je to, ili se pere za neke stvari iz 'proslosti' hihi 
|
|
|
|
|
|
|
|