| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: da da....jedna dalmatinka zvana mirjana  te mirjane su opasno neodoljive znam iz pouzdanih izvora ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
zamalo se nisam udala veceras
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Molena je napisao: e sad te ne razumijem hahaha  ali dobro...nadoci cu i ja....treba mi ova bolest je ostavila posljedice hehe Hiawatha sećaš li ga se onoj što mu gaćke same padaju ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) ahaaaa onaj crvenokozac sad znam.....znaci imate dogovoren sudar veceras s gacama ili bez gaca!?..neka je sa srecom  nadam se bez gaćki joopet srećica da da
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja sma bolesna pa ne mogu bez gaca  opet da se na'ladim..aaaa joooook a ko li je taj crvenokozac?sta mislis ja bih rekla da je to neki stari forumas sa novim nickom
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ne želim to da komentarišem svoje sumnje sam letos rekla pa sam dobila preko pizde sad me je baš brige ko je i da li je čekam da vim ko je kukavica ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a sto je odmah kukavica!?auuuuuuuu....nemoj odmah tako na naglo da ga polako..mic po mic  ma ja se samo zezam...ni ne pada mi niko na pamet samo cinjenica je da niko novi ne dolazi ovdje znaci moze biti smao neko stari zati i kazem...ali generalno mi svejedno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
on je rekno da sam ja kukavica a ja tugica oma priznala znaš kako padam na golodoopence.... ničice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a i ti si neko zlopamtilo jbt hehehe mozda se covjek malo salio tremu razbijao ipak si ti alfa zenka ... nije laHko s tobom 
|
|
|
|
|
|
|
|