| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
jeste MolenČe JJ je izgubila u finalu nole vodi 2:1 ja čekam guzonju da se izpoobjasnimo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Žex je napisao: Zamisli da su u Parovima doktori nauka, akademici, naučnici i da vode dubokoumne razgovore ? Pa to niko ne bi gledao... Sama recept za rijaliti kod nas je : Što više psovki, golotinje, svađa, veličanja kriminalaca, bahatost, prostakluk... To prosečan srpski gledalac voli da gleda... Samo mi nije jasno zašto ja to gledam.... Uvek se pitam koji mi je qrac kada se zadržim duže od 10 minuta gledajući to đubre od emisije
SHE, odjebi u skokovima SENKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Vuki jel gledas tenis? gledam Molenče u preskocima da nedaj bože noleta neureknem ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ko je guzonja?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
indijanac ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e sad te ne razumijem hahaha  ali dobro...nadoci cu i ja....treba mi ova bolest je ostavila posljedice hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
uh nisam znala da je ova pesma posevećena Mirjani al eto, okačiše mi danaske ovaj snimak na FB di se baš čuje love you mirjana i posle kažu kako pesme sličajno dolaze do ljudi, ma da, kako da ne
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: e sad te ne razumijem hahaha  ali dobro...nadoci cu i ja....treba mi ova bolest je ostavila posljedice hehe Hiawatha sećaš li ga se onoj što mu gaćke same padaju ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da da....jedna dalmatinka zvana mirjana 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: e sad te ne razumijem hahaha  ali dobro...nadoci cu i ja....treba mi ova bolest je ostavila posljedice hehe Hiawatha sećaš li ga se onoj što mu gaćke same padaju ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) ahaaaa onaj crvenokozac sad znam.....znaci imate dogovoren sudar veceras s gacama ili bez gaca!?..neka je sa srecom 
|
|
|
|
|
|
|
|