| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nema iznmotavanje trepce moje,noooo
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
znaci nadzak baba je neko ko tera kontru ahaaaaaa onda sam ija ispala nadzak baba jer ja se umalo ne posvadja sa drugaricom jer ona dize film u zvjezde a ja ga pljujem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
hahhahaha,Megi samo joj daji krila jbote
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: skayp je prevaziđen sad je viber u modi il ono drugo što ja imam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) to to.....kakav skype hahaha to jos samo u kounikaciji sa afrikom koristim sad su viber i ono drugo sto koristis ti i jos nekoliko miliona drugih ljudi  uh kako mi je ovo trebalo znači baš se zaželex ovog laxoratog (da ne kažem guženja al ) ćuškanja svakako translejtor i dalje radi ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pit imas li off de covjece
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I ti Megi ne idi u zivot bez Skypea
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ma ja tebe Vuki uvijek razumijem...s guzenjem ili bez hahaha ali moramo malo drame uvesti sa translejterom
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pa jeste meni daju krila tek a tebi je neka zenska opasno sasjekla ta krila al Bogami i bez njih letis ti
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MeGi je napisao: znaci nadzak baba je neko ko tera kontru ahaaaaaa onda sam ija ispala nadzak baba jer ja se umalo ne posvadja sa drugaricom jer ona dize film u zvjezde a ja ga pljujem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ti to ne možeš jer si za tu felu jošte mlada tek posle 30te možeš biti zvockalo ili karakondžula i to ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Imam of,ali iz poštovanja tu neću reći di je jer ćeš se naljutiti,,,buhahaahahah
|
|
|
|
|
|
|
|