| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Kao da mene sad interesira kako koja izgleda na skypa,da li ima celulit ilki tetovažu u bikini zoni,meni je bitno druženje-
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: To sa Skypeom je stvar što seženske boje samnom naći oči u oči,a ne zato sto im se ne sviđam.  jes jes....vazno je sebi naci neku ispriku lakse se prihvati cinjenica i istina hahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: samo da vam kazem da upravo jedem cim mi se apetit popravio znaci da sam ozdravila  tagliatelle frutti di mare sa puno bijelog luka i maslinovog ulja...mljac uf samo ti da ozdraviš pa da se malko prenemažemo njupaj njupaj lootko lepa
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: A ona kad je skužila da sam Hrvat pobjegla ko vrag od tamjana.... Pitt emisija Sve za ljubav je cetvrtkom tamomozes da ispricas svoju tuznu pricu a i da pronadjes osobu tu Dajanu o kojoj pises  Mi cemo biti uz tebe  hahahahah...Megiiiii jesam ti rekla da si mi nedostajala vala nek si otisla od onih Kineza
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
M a imam ja dejanin broj i znam di radi,nego je pobjegla i ti je to,vise mi nije in.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa neznam Molena zašto se bojiš naći samnom na Skype,kao da ću ja gledat tvoju kilažu i to,kao da sam ja idealan i tko zna kako dobar,
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kad si BreDkasti zaljubljeT uvek je IN sad pitanje je šta te je spopalo ljubov il poxta ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
mene mori poxotljivost i slasnost u poslednje vreme ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i inace si super zanimljiv za skypanja evo sve se nogom u dupe udaram od dosade u reali pa da s tobom super zanimljivim na skypeu pricam
de ba Pitt unormali se
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nisam ja bio mzaljubljen u D,a niti u jednu ovdje,iskreno,i zao mi je zbog toga,jednostavno valjda imam visoke kriterije.
|
|
|
|
|
|
|
|