| Autoru |
Poruka |
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Само да вас поздравим! Љубим вас и волим!
![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Лепо вече и лаку ноћ! МАД
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: Vuki jos nisam pogledala te nijanse ali sam procitala tvoju kritiku  odgovorit cu ti tek kada pogledam...ne mogu ovako poslušala sam te onu noć, našla 50 nijansi i jednostavno se smorih jbga jednom nadžak baba uvek nadžak baba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja gledala u bioskopu iako moja noga retko tamo kroci poludeo ceo svet reko aj idem i ja da vidim o cemu je rec kad ono smor
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa da...ni jedna jos uvijek nema skypea da ti da nije to odbijanje...dobro zboris..buhahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
A ona kad je skužila da sam Hrvat pobjegla ko vrag od tamjana....
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mad lijepo te vidjeti i znati da si ok 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
To sa Skypeom je stvar što seženske boje samnom naći oči u oči,a ne zato sto im se ne sviđam.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MeGi je napisao: Вучица je napisao: Molena je napisao: Vuki jos nisam pogledala te nijanse ali sam procitala tvoju kritiku  odgovorit cu ti tek kada pogledam...ne mogu ovako poslušala sam te onu noć, našla 50 nijansi i jednostavno se smorih jbga jednom nadžak baba uvek nadžak baba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja gledala u bioskopu iako moja noga retko tamo kroci poludeo ceo svet reko aj idem i ja da vidim o cemu je rec kad ono smor Megi reci mi tvoj utisak sem tog smor iskreno me baš zanima jer meni ta "knjiga" stvarno ide na živac da nekažem koji nije mi jasno to loodenje i šizenje ovo pita ona nadžak baba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
samo da vam kazem da upravo jedem cim mi se apetit popravio znaci da sam ozdravila  tagliatelle frutti di mare sa puno bijelog luka i maslinovog ulja...mljac
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: A ona kad je skužila da sam Hrvat pobjegla ko vrag od tamjana.... Pitt emisija Sve za ljubav je cetvrtkom tamomozes da ispricas svoju tuznu pricu a i da pronadjes osobu tu Dajanu o kojoj pises  Mi cemo biti uz tebe 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|