| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: nego sta ti je to ''Romanticni/Online'' ?  ovo nisam skontala kako mislis? de molena udeli savet kako naci srodnu dusu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jedan od ova dva gosta dole sto nas citaju je She samo da se zna 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Molena je napisao: nego sta ti je to ''Romanticni/Online'' ?  ovo nisam skontala kako mislis? de molena udeli savet kako naci srodnu dusu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa eto vidjela sam na tvoj slici lujko jedna hehehe imas u bookmarksu hehehe bolje da ti meni objasnis
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
srodne duse ne postoje one se stvaraju ( u jbt jesam ovo rekla  )
Poslednji put menjao Molena dana 22 Mar 2015, 20:48, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
she kucka iz beogradskog sinobusa evo vidim je ja na kugli ovoj za vracanje a pored nje sedi neko gospodin sto joj umjesto u dekolte on virka u telefon,sta i kome ona to kucka  Opaaa opaaa vidi buducnost she i taj gospodin iz sinobusa kupuju stan u Neogradu na vodi 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a gle stvarno jbteeeee stoji miii pa to bre romanticni filmovi online nisu oni na koje ti mislis  i filmovi sa prevodom i uns masinski elementi u jbteeee gle sta ja uslika ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma taman posla jos o njoj da pisem ako hoce nek udje i nek pise... ona bi da je neko zabavlja..nek sebi nadje momka koji ce da je zabavlja 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] a gle stvarno jbteeeee stoji miii pa to bre romanticni filmovi online nisu oni na koje ti mislis  i filmovi sa prevodom i uns masinski elementi u jbteeee gle sta ja uslika ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb