| Autoru |
Poruka |
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...Jooooj Mokice,kantice livadskog meda..evo nas..des ti...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vuki sprijecena sam da ga mirisem danas...ali su mi drugi to priustili pa mi proljece kuci donjeli  ja jos uvijek bolujem...iako sam danas puno bolje... kako si ti, sta ima sta nema !? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
siN bRutaL je napisao: ...Jooooj Mokice,kantice livadskog meda..evo nas..des ti... cuj kantice livandskog meda  ...znas i ti sta je dobro hehe evo me Cane, bolujem..gripaa i to i mene nesto slomilo napokon hihih sta ima kod tebe...djesi sta si , kako si?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Brutko maČorčino mrnjauuu ![[images/smilies/flirty6-smiley.gif] [images/smilies/flirty6-smiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/flirty6-smiley.gif) (razmišlja: laxko je njem kad je maČo jedini na forum Sg ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Brutko maČorčino mrnjauuu ![[images/smilies/flirty6-smiley.gif] [images/smilies/flirty6-smiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/flirty6-smiley.gif) (razmišlja: laxko je njem kad je maČo jedini na forum Sg ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) )  ...moze prijevod molim vas 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Vuki sprijecena sam da ga mirisem danas...ali su mi drugi to priustili pa mi proljece kuci donjeli  ja jos uvijek bolujem...iako sam danas puno bolje... kako si ti, sta ima sta nema !? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Nisam znala da te baš ščepalo no, nesumnjam da ćeš ti taj virus pobediti fala na pitanje dobro, ima proleće a nema zime ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...Auuuh Mokice...zao mi je sto to cujem.. Nista...kuvaj cajitje i zavati od sebe koju kascicu tog livadskog meda pa dodaj u cajitj..bitje to sve dobro... ...Ja evo..gledam zvezdu na tv prijemniku..pa reko..aj da se svratim malo..nisam odavno.. ...cisto kolko da se pitamo...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Brutko maČorčino mrnjauuu ![[images/smilies/flirty6-smiley.gif] [images/smilies/flirty6-smiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/flirty6-smiley.gif) (razmišlja: laxko je njem kad je maČo jedini na forum Sg ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) )  ...moze prijevod molim vas  neradi mi translejtor ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Вучица je napisao: Brutko maČorčino mrnjauuu ![[images/smilies/flirty6-smiley.gif] [images/smilies/flirty6-smiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/flirty6-smiley.gif) (razmišlja: laxko je njem kad je maČo jedini na forum Sg ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ) ...kikikiki..kad miseva nema..brutko kolo vodi..ojsaaa djip djip...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma scapao me zesce.... ne znam kad sam se zadnji put osjecala ovako emocno...dovratan osjecaj posebno za nekoga ko je hiperaktivan  sreca proljece tek pocelo...imat cu vremena uzivati u njemu Vuki sada dolaze oni dani skitnje po okolnim prirodnim ljepotama koje nas okruzuju
|
|
|
|
|
|
|
|