| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
ali svatko ima svoj ukus,moj jeste takvi i kod m i kod žena.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma volio ne volio ti njega stalno spominjes meni je to odmah sumnjivo ... znas ili si ljubomoran iz nekog razloga 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena zar te nije momak došao dvoriti čaj i to....
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: a on je totalno neduhovit jasta je i neduhovit i dosadan cista suprotnost od tebe dobro zboris
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
masiro me je danas i skinuo temperaturu....ne bi valjalo da bilo kome prensem virus mogu jos uvijek sama sebi kad nisam mogla zvala sam sada me maltretiraju porukama..a meni mrsko nabadati na telefon
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
ljubomoran,ma nisam,nego kažem svoj stav,osim toga manje više sam takav prema svim muškim,osim ako nisu ono baš baš duhoviti--
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: masiro me je danas i skinuo temperaturu....ne bi valjalo da bilo kome prensem virus mogu jos uvijek sama sebi kad nisam mogla zvala sam sada me maltretiraju porukama..a meni mrsko nabadati na telefon šta se ima bojati,ima da gine za tobom,a ne da bježi zbog vrućice obične,,,hahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahhah....bjezi BA Pitt hahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
e je ti neki frajer,jebote,di ih samo takue nalaziš----
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a ti ko znas neke moje frajere hahah e jos cu svasta da cujem
|
|
|
|
|
|
|
|