| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: pa i sada ti je tako samo sti imas krntiju od kompa hahah
Megi kako je na poslu..jesi jos kod kineza? nemoj da mi vredjas pentijum 4 ma nije krntija breee nego usporen je jako mora da se cisti izgleda Ne radim ja vise dala sam otkaz ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
yify mi je dobar jer na njemu odmah ispod filmova imas i titlove ne moram ici dalje i traziti skines titl i onda i film....super 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Molena je napisao: pa i sada ti je tako samo sti imas krntiju od kompa hahah
Megi kako je na poslu..jesi jos kod kineza? nemoj da mi vredjas pentijum 4 ma nije krntija breee nego usporen je jako mora da se cisti izgleda Ne radim ja vise dala sam otkaz ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  ... djesi pentijum 4 hahaha nego jesi stvarno dala otkaz ili zezas?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: sad cu da vidim kakav ti je taj treci i torrenti nego sta  Piratebay je mama svih torrent sajtova... Oni su Kapo di tuti kapi... Samo me kod njih malo nervira to što im je sajt malo ''siromašno'' osmišljen, ali arhiva im je najveća moguća... Oni i Kickass nemaju premca
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Najozbiljnije nisam ja za to , nije mi zivotni cilj da budem sef kod kineza ipak je to puno stepenika za mene sada sam free mozemo da pijemo virtuelnu kafu kad god zelite 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: yify mi je dobar jer na njemu odmah ispod filmova imas i titlove ne moram ici dalje i traziti skines titl i onda i film....super  YIFY ima najbolje ripove što postoje... On je takođe tata... Ja na kickass-u kucam u pretrazi YIFY tako da ne moram da idem na njegov sajt... heh Za titlove je najbolje koristiti BS player... Ja sam podesio da mi BS Player automatski downloaduje titl i potrebno je samo da pustiš film u BS Playeru i on automatski skine titl i samim tim ne moram da se patim sa raspakivanjem rar arhive koju sam skinuo sa titlova.com ili podnapisa.com Namestio sam da mi BS player traži titlove na srpskom,hrvatskom i bosanskom... Samo pustiš film i prevod odmah stiže sam... ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
znaci odbila si sefovsku poziciju hahah vidis ti ove Megi sto je zeznuta
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Najozbiljnije nisam ja za to , nije mi zivotni cilj da budem sef kod kineza ipak je to puno stepenika za mene sada sam free mozemo da pijemo virtuelnu kafu kad god zelite  Megi, bolje ti je ovde sa nama nego sa Kinezima... Mogla si da se udaš za Kineza da mu uzmeš 5000 eura... Oni toliko daju da dobiju naše državljanstvo...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zex skidam na hard pa gledam na tv-u 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: MeGi je napisao: Najozbiljnije nisam ja za to , nije mi zivotni cilj da budem sef kod kineza ipak je to puno stepenika za mene sada sam free mozemo da pijemo virtuelnu kafu kad god zelite  Megi, bolje ti je ovde sa nama nego sa Kinezima... Mogla si da se udaš za Kineza da mu uzmeš 5000 eura... Oni toliko daju da dobiju naše državljanstvo... jel to istina stvarno ?  znate li za takve slucajeve u svojoj okolici
|
|
|
|
|
|
|
|