| Autoru |
Poruka |
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nisam Moly... Pokušao sam da slikam kroz staklo od maske za varenje, ali slika je bila bzvz, pa sam je brisnuo... Polovično pomračenje i nije neki događaj... Čekamo 2026-u kada će biti totalno... Jeee... Prethodno će 2020-e biti opet delimično... Mislim da je večeras SuperMesec... Baš ću da osmotrim kada krenem na spavanjac
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mjesec bi trebao mocnije da izgleda
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Daa... Danas je Mesec najbliži Zemlji i trebalo bi da je već sada ogroman na nebu... Posle ću da bacim oko... Ozdravi Moly... Nemo' da mislimo
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa kako sad da vidim tog Meseca kad sam oprala kosu  moracu izaci vani  i zamislite zelju 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i ja bih rado da mogu vanka da slikam mjesec....to mi je mocnije od slikanja sunca danas....alo do wc-a mi je maksimum sto mogu da odem  Megi ne zezaj se s mokrom kosom vani da ne bi kao ja zavrsila haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Želju zamišljaš kada vidiš ''zvezdu padalicu'' Pobrkala si nešto... heh  Idem posle da krkam palačinke... yes yes
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Daa... Danas je Mesec najbliži Zemlji i trebalo bi da je već sada ogroman na nebu... Posle ću da bacim oko... Ozdravi Moly... Nemo' da mislimo Joj Zex vise od svega to sada zelim....nema goreg osjecaja od nemoci evo lezim, pijem stalno nesto, silim se...ono bas se borim bice bolje...tnx 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a joooojjjj kako ova cura pjeva sva sam se najezila
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
neee, kad padne zvezda znaci da je neko umro tako da zelju zamisljam samo kada je pun mesec  ah Molena onda cu da virnem kroz prozor samo mi jos kazite na kojoj strani svjeta je sada mjesec da znam gde da gledam?  ahahah
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
I nigde bez zaštite 
|
|
|
|
|
|
|
|