Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
joj, da, pardon bez s... leg day znao sam to
ja te noge samo bajsom i vijačom i dosta
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Picard je napisao: Вучица je napisao: vidiš Pika na forumu a oke ti ko dva grejpa da nekažem lubenice pa ti milinka neka oko srcka i tako, dodže ti da ga jbga nenađok bolji smeško al može da prođe ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) ja mislio da ti je nešto s očima haha Dotore srcko mi je 2X preskočilo a Vi gledate u oči ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...te tintara nesnosno boli!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: ...te tintara nesnosno boli!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kad živiš u šarengradu jer je stignulo proleće ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
...shvatis koliko imas ljudi oko sebe kojima je stalo do tebe ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
...ti dodje da poljubis sam sebe. ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
e da si mi bliža ovako mogu samo ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
...ti donese dorucak na posao i kaze ''mama je pekla jutros peksimete''  ...wtf!? neeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|