| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
znaci u istom smo s*anju 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Evo ja cu kod doktora...ali mi je doktorica druga smjena pa moram cekati. Nemam krajnike pa se bojim radi pluca...ali mi zima, kasljem, imam temp, glava me boli, i svaki dio tijela me boli...onooo, bas me safatalo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
tako nekako idemo Molence.. prazna mi baterija na laptopu jbg nisam ga stavila na punjenje sinoc dodjem malo kasnije.. ljubimm ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Mo.. ja sam sam svoj lekar pa sta bude da bude ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
uzivaj Iskra....pisemo se i ozdravi brzo 
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
dobro, sad se svi mozete polako vratiti i papak onaj isto
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
otišla rada u tazbinu pa sad može seeee
jbt jel rada, radojka....ladno sam lapnula
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
rada je davno otišla kaj ti to ne znaš
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vidi ovih dvoje iznad....odmah mi nesto superiĆka oko srca ali sa srcem je sve ok...virus virus dobra vam noc...dosadno mi nece niko da mi dodje...da im virus ne prenesem  dodju na 5 minuta, bace onu kurtoaznu i u zurbi su nekoj he he
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da nije Picard pisao ne znam sta bih pisala i eto sve sam procitala i odgovorila  sta sada
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458