Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kad se pitas kako je neko zakljucio da su pomijesane muske i zenske gace ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pa i dalje se pitam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pitaj pitaj...svaki dan se pitaj nesto i to je dobro za mozdane vijuge 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: pitaj pitaj...svaki dan se pitaj nesto i to je dobro za mozdane vijuge  ma zbilja zajebavam se a i tesko mi je da ispratim te tvoje sexy doskocice imam ja sa cim razgibavati sve pa i mozak ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vidiš Pika na forumu a oke ti ko dva grejpa da nekažem lubenice pa ti milinka neka oko srcka i tako, dodže ti da ga jbga nenađok bolji smeško al može da prođe ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
izadjes u dvoriste pa pijes kaficu a pčelice zujalice, ah
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
...se spustas niz stepenice a noge ti klecaju ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Вучица je napisao: vidiš Pika na forumu a oke ti ko dva grejpa da nekažem lubenice pa ti milinka neka oko srcka i tako, dodže ti da ga jbga nenađok bolji smeško al može da prođe ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) ja mislio da ti je nešto s očima haha Molena je napisao: ...se spustas niz stepenice a noge ti klecaju ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) hehe, the day after legs day ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...ugledaš Picarda! ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Picard je napisao: Molena je napisao: ...se spustas niz stepenice a noge ti klecaju ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) hehe, the day after legs day ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) hehe, I love leg day, but even two days after leg day...same pain @...kada vidis onoga koji ti je nedostajao ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|