| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jasta cu dupence me moje zaboli za Bajom , pa taman posla da jos i citam sta je mozda radio prije 20 godina ni ne slusam ga a kamoli da citam o njemu... znam da imam neku rodicu koja je zaljubljena u njega i stalno pusta njegove pjesme na FB a znam i da je imao koncerte po Hr
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a reci mi jel u toj pjesmi koju si citirao ima ista nacionalisticko?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ima i Thomson finih pjesama....ljubavnih, i nije niko branio da se sve njegove pjesme zabrane..ali one nacionalisticke, znamo kojeee...e teee da. sto da se zabrani ili btrise neka ljubavna pjesma nekog pjevaca? lupetas zesce i smaras me a tek sam dosla
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nema to veze ima li u toj pjesmi,nego takve tipove ne treba stavljati na ovakava mjesta radi njegove prošlosti.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Apsolutno da ima ali nikad ga ne bih stavio bas iz ovih razloga,ne moze jedan lika biti sad ovakav sad onakav.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nema to veze ima li u toj pjesmi,nego takve tipove ne treba stavljati na ovakava mjesta radi njegove prošlosti. hahahaha..e evo je nesto najgluplje sto sam cula ali hajde..imas svoje misljenje iako moram priznati da je glupo
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I Molena prestani se prepirati samnom kad nisi upućena.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pojma ti nemaš Molena,mislio sam da si inteligentnija.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
da vas ljubnem, vas upućene i idem da se uputim
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma jebli vas Baja i Thompson,smeca nacionalisticka,koji na svome nazovi domoljublju zarađuju lovu od sirotog i neupucenog puka.
|
|
|
|
|
|
|
|