| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jes se navukao na Baju jbt....strasnoooo a ja mislila on normalan neki momak  dobar dan svima....suncan , lijep, vedar...prekrasan, ali ja sma bolesna, losa i smrzooo seeeee...a posla imam ne znam sta prvo da uhvatim. uzivajte u lijepom danu i dovidjenjka ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vidi ove Laki sto je raspolozena danas a inace je namcor zesci...ta znamo hihihi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
joj jes mi mrsko raditi boli vas briga
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
casual je napisao: "ako je ona otrov u medu, taj med sam oduvek hteo" Ala su napucali Narodno Pozoriste fijuuuu ne pamtim kada sam poslednji put bio tamo. Hallo ljdi ne stavljajte ovog nacionalistu tu,to je isto kad bih ja stavio Thompsona,ne stavljajte to više,tko nije informiran i tko je glup i nezna tko je taj lik,nek malo pročita o tom liku.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja Pitt ne znam nista uputi me vezano za Nedjeljka Bajica Baju ?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
To si kući slusate nemam ništa protiv,a na mjestima di ima ovih i onih to je u najmanju ruku glupo.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa pročitaj i informirajt se,kad ja insistiram na obrazovanju onda na mene kuka i motika.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Di su sad Masa i razni "administratori" da reagiraju.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Rekoh davno ništa gore od glupih i neobrazovanoh ljudi.
|
|
|
|
|
|
|
|