| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma nisam posvenag samo u boksericama. daj selfi čik ako smeš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) mene bilo stid da trazim ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) kad je ON upitanju sram i stid su davno prošlo vreme ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nisam lip,al sam tip...buhahahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pitt lagis da ne znas
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Sad da znam staviti slikao bih i postavio ko oni neki sto,je postavljao. šta ti imaš protiv mojih crnix bokserica??? kao nije bila dobra fotka m ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nisam lip,al sam tip...buhahahahahahah ma ti si meni i lip i tip nije ti Ante ni do koljena 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Bradpresto Pitt je napisao: Sad da znam staviti slikao bih i postavio ko oni neki sto,je postavljao. Posalji mi na skype...ja cu postaviti...  Dobro vam veče ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma neznam stvarno,pa one koje su stavljene nisam ja stavljao nego nekomu sam poslao meilim ili Skypeom pa bi onda ta osoba stavila.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
doduše, kolko se sećam a ODLIČNO SE SEĆAM budža mi je malko više došla do izražaja ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e hajde sad ako si frajer  da vidimo bokserice
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Dobra i tebi noć Senko ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|