| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pa ostavim ga,ali za stvari koje su mi bitne,ali sad da idem na predstavu i ostavim ga,ma kakvi.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a jbt Pitt...tebi ne treba niko da ti zagorca zivot ti to sam sebi uradis, i to bezveze i bez potrebe  ali haj...bezveze mi je to
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki ja ga pitam sta ima i kako si on meni odgovori evo lezim kuci nag sta da mu covjek kaze 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: cao cao Vuki evo nam Pitta...nag i spreman  ma primetih lootko koliko je zaljubiška morao je sve žeMske s forum da pozdravi da se neprimeti koliko se zanesvestio kad me vido jopet ovde normalitis je da ćega spadaju ondaK same ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma kad ga ostavim laje cijelo susjedstvo digne na noge,,hahahahha
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Hahhhaa vučice pozdrav. pozdrav BreDkasti
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Vuki ja ga pitam sta ima i kako si on meni odgovori evo lezim kuci nag sta da mu covjek kaze  samo opuŠteno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
onda si ga razmazio i nisi ga dresirao kako treba
cuj ne moze on otici i imati drustveni zivot jer pas ne smije ostati dva sata sma kuci e svasta Pitt...ovo prvi put cujem i ne zezam se
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahahaha Molena nije to tako,ne zagorčavam ja život,naprotiv,onaj tko ima ljubimca razumjet će.
|
|
|
|
|
|
|
|