| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
znaci nemamo o cemu pricati ja to ne gledam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma ne gledam ja to da pričam o tome,pusti to,sta ti delaš,jesi li večerala!?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pitt gledala sam sinoc ''Đurologiju'' ako budes u situaciji idi da gledas...odlicnih sat ipo-dva , punih smijeha i dobre energije i pozitive ![[doubleup.gif] [doubleup.gif]](./images/smilies/doubleup.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Imala sam kasni dorucak , a i kasni rucak vani....provela sam dan u prirodi ugavnom danas..sunce napokon izmamilo sviju vani
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma di vani,negdje na izlet ideš,a i more ti nije daleko.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pun grad...gdje god krenes ljudi setaju parkovi puni, baste kafica i restorana pune ljepota...nekako svi nasmijaniji majke mi
zima bas zakuca covjeka nekako naopako majke mi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa da,ali ovdje je bilo pocelo biti toplo,pa se promijenilo,međutim brzo će to.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa uskoro cu i do mora nije mi daleko a izleti su to oko grada i u gradu....dnevno djiranje vec poznata mjesta ali ona koja zahtjevaju sunce i lijepo vrijeme 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ovdje je cijeli vikend bio super..sto se vremena tice a slazem se gotovo je mirise proljece...a i leptirici su po stomaku poceli da kurlaju vec 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa da Mostar je poznato po visokom temperaturama.
|
|
|
|
|
|
|
|