| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
probaj desnim klikom na misa na destkopu...treebalo bi da imas gadgets mozda su ti tamo stikeri  znaci sada ide navikavanje hehehe ja ne znam kada sam mis prikopcala na lap totalno se odvikla..ali u pocetku sam ga i ja stalno sve kao ne mogu ja to..necu,bla bla bla hehehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
samo nek ne lijepi iz vlastite kolekcije haha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
još uvek sam statična, evo radim odjutros al se ne pomeram a mogu dok nisam mogla kukala sam svim ko je teo da sluša a sad me mrzi doopence da pomerim, jel može mi se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a što bih probala to sa gadžetsima al ne mogu naći dolazi Igor sutra pa će mi pokaže, dobra sam s ovom zverkom, sluša on mene a ja njega mazim ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki moram da gibam...idem na preznojavanje da izbacim ovaj otrov iz sebe  a i lijepo je vrijeme vani....treba malo vitamina D da upijem u nekoj bastici na suncu vitaminski šok neki da popijem pisemo se welcome back ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ajde Mo izvežbaj se lepo odoh i ja da pozavršavam ovaj tupavi posao inače u bgd-u je kiša ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
dobra vam noć ja uz kuvano vince i par karanfilića, grickam čips i poneka pesma... čisto da zamiriše... umesto ovih na pinku ide original originala
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ovde KAO sunčan dan a ustvari ledeno samo tako smrzla se ko *izda i to na kub dobara vam ova nedelja aktuelni vic u ovih dva dana je; Takmiče se Blic i Kurir ko više izmišlja, dođe Informer, udari po dva šamara i kaže: 'ja sam vidovit'
|
|
|
|
|
|
|
|