| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa cao maČko  hehe evo me...nesto mi u glavi muska od kako sam ustala znam ja sta je hehe..ali borba cjedim vitamine, pijem cudesa, evo hocu i da pojedem lagano pa cu na trening da izbacim ovu kisu alkohola iz sebe luda noc bila sta ima...pa gdje si ti izbivala cijelo vrijeme?...problemi sa kompom ili nesto trece? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
problemi ko i uvek, šta da ti pričam nisam mogla naći nikog da mi kupi laptop pa sam tugica morala sama a za to je bilo potrebno vreme evo vrnuh se uinat ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
još sam se mislila dal da uđem preko nekog porxy il da uđem vako bzv ipak se odlučix za bzv da neporemetim goste poNadaće se čudu vako samo ich ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma kako nisi mogla naci nikoga da ti kupi laptop ?  hahahaha cuj ti nje ali nista sladje nego kad sam sebi kupis...da je ne zna sta  neka si se vrnula, drago mi je svakako je cesce prazno nego sto ima nekoga...ovako mogu ocekivati tebe skoro pa sam te bila prestala ocekivati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jao sta ja jedem....pa treba me istuci jbt a sinoc hamburger zviznem u 2 ujutro a jutros kao nesto zdravo ovo ono ali morala sam sinoc bilo mi lakse nastaviti tamo gdje smo bili stali 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
jaooo i to sam uzela Mo baš skup ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) uinat sponzorima i onim što misle da treba tako jbga to mi sirotinja raja kontamo vako jelte - nisam dovoljno bogata da kupujem jevtino ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sta si uzela? kad si vec krenula da se hvalis, pohvali se do kraja 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dibrk zapeo na erotici znamo sta si radio od 11:12 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kupila sam neki HP 17inčni brate monitor mi je zakon! sada sam na 8mici snalazim se fenomenalnoooooooooooooo e jedino što me mogu da nađem je ono hmm kako se zove ko stiker što lepiš po ekranu a možda toga i nema šta znam da, skontah i da ova pločica može da klikne uglavnom, miš mi je u ruci zahebi me sad navikavanja na tač tačinjem ja bolje ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
diBRKović ako nepiskara o banjama on se lati slikica i to kakvih neka ga, možda će polepiti i te neke banjske pa da se nauživamo prirodnog i kvalitetnog ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|