| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Taj Zex onda uredno zivi,kad sad ide spavati,jbote.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Gigi jel moras nositi ono slovo P na autu?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Sto ode Zex kad Gigi dode da nije zaljubljen u nju!?Opaaaaaa Je...pa nisam ti ja Megan Fox da svi lete za mnom! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Poslednji put menjao GiGi dana 08 Mar 2015, 23:59, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Gigi pa nemre biti svaki dan osmi mart,to je nemoguce,radi kalendara,sutra je deveti,jedino ako mislis ma to dase zene cijene svaki dan kao osmaog marta onda da!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma kakva Megan Fox..nije ti ni do koljena  ona ni ne zna gdje je Rijeka npr 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Molena je napisao: Gigi jel moras nositi ono slovo P na autu? Ne moram. I da...dobila sam od ujka na poklon privjesak na kojem piše: vozačica početnica! ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa ne leti za tobom nego je odletio ,,,buahahaahhha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Gigi pa nemre biti svaki dan osmi mart,to je nemoguce,radi kalendara,sutra je deveti,jedino ako mislis ma to dase zene cijene svaki dan kao osmaog marta onda da! Naravno da sam na to mislila LovimezasvakoslovoPitt... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vozacica pocetnica hehe..samo polako i oprezno  voznju ili volis ili ne...nema sredine
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*