| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Žex je napisao: Možda lakira nokte  Idem... Mora se sutra ranije ustajati... Uživajte drugari Žexito, laku noć ti želim! I ne lakiram nokte, nego nešto čitam.  )
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Je Gigi...sladak je  a Pitt jesi ti tetak?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma dobro Molena vecina jos ima mob,ali,ja sam uvijek korak ispred,prvi sam imao mobitel i prvi ga nema,,hahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nisam ja sam stric ohhhooo puta.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Moli...ja obožavam bratićevog malca...mali ima 8 mjeseci i slatkić je samo takav! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
rodjeni prvak 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Gigi jesme poželjela? Jao Pittko...pokraj one statistike na faksu još i da tebe poželim.... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: rodjeni prvak  Jeste volim tehniku,dobar sam tehnicar,,hahahhhha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*