|
| Autoru |
Poruka |
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Zex to sam davno shvatila i respect imas od pocetka zbog toga  ..znas to hehe, ne foliraj sada i ne pravdaj se. Ma i ja ih pogledam, ne kazem..ali mi glupo gledati na neki stvar samo iz svog kuta gledanja...ja to onako generalno  nego mogu da vam pokazem sta mi danas posebno uljepsalo dan? Hehe, provalila si me da se pravdam  Ajde, pokaži nam  gigi, ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena,ja se sluzim vezama s tableta,koji imam sa sobom uvijek,koji ima milijun nacina za vezu,govorno,video....
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ovo je moja najveca ljubav na svijetu samo sto smo daleko jedno od drugog....uljepsalo mi dan ovo hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 08 Mar 2015, 23:42, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pravi mali slatkiš  Nema šta, originalno... heh
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hhahahahaaha bravo Molena to jeste najljepse to ti je od brata bebač?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena,ja se sluzim vezama s tableta,koji imam sa sobom uvijek,koji ima milijun nacina za vezu,govorno,video.... Pitt znam o cemu mu govoris, ali moras znati da je telefon telefon
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da da...to mi je od brata smijalica moja...to se dijete samo smije i uvijek je nasmijan i voli kad mu se prica ma sav je na tetku 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Znaci imamu ovdje tetku i tetu,sta ne?!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi zabagovala izgleda Gigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 209 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|