| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pa ima i tu,kad sam ja pitao onu Megi sto jedolazila prije,ona zinula,ali vazno,je da se slusa i gleda Cica i ona druga i gledaju sapunice,pa kako ce takvi u svijet!?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
svijet se Pitt promjenio to je
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I znaju se sve pjesme od svih turbofolkera čudnih imena.
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Samo kad pomislim koliko naroda gleda to njesra ne bude mi dobro... Nikakve poruke, ništa... Samo suvo rafinisano smaranje nekakvim glupavim pričama
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a vidis stvarno nema Megi znala je i da naleti ponekad...dok ceka autobus mozda je auto kupila od kako je pocela da radi?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: svijet se Pitt promjenio to je Ma istina,a i veli je izbor,i onad se ne snalaze,previse je tabloidno sve,milijuni medija od šumenevidis drvo.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Samo kad pomislim koliko naroda gleda to njesra ne bude mi dobro... Nikakve poruke, ništa... Samo suvo rafinisano smaranje nekakvim glupavim pričama A kakve su poruke reality emisija? zar nisu i one u tom rangu
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma mozes misliti koja je kvaliteta tih serija koje se snimaju po dvije epizode na dan po sat vremena!?Kad se dobar film snima mjesecima,nema nista nabrzaka.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: svijet se Pitt promjenio to je Ma istina,a i veli je izbor,i onad se ne snalaze,previse je tabloidno sve,milijuni medija od šumenevidis drvo. Pitt sve je postalo dostupno....i prije je svega bilo, ali se nije znalo To je ta najveca promjena...sve je dostupno, pa se i vidici sire, izbori kao sto i sam kazes. Pa ti ostani pametan danas sa svim tim sto se covjeku nudi 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Evo recim ja sam ljubitelj realityja svih vrsta,neznam zasto ali volim taj nacin razotkrivanja,ne gledam navijacki nego kako se obicni ljudi ponasaju u neobicnim sitacijama,to me fascinira.
|
|
|
|
|
|
|
|