| Autoru |
Poruka |
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nisam ljubitelj serija osim Allo Allo,Kafic uzdravlje,Mućke i narvno Obitelj Soprano,koju mnogi smatraju naj serijum u povijesti kinematografije,pogledati obavezno. Sopranovi su stvarno antologijska serija... Slabo koja serija mene može dugo zadržati... Među njima je i Breaking Bad ahoj mojne ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma ima dosta odličnih,ali malo je genijalnih,dobri su buli i Prijatelji koji su isli jamislim desetak sezona,sitcom broj jedan.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa Kućanice,Sex i grad isl.ali nijedna nije ravna spomenutim Sopranosima,po meni.
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Prijatelje sam gledao ihihi davno... Vidim sada ih repriziraju, ali ipak neću opet da se uključujem... Ta serija bila je odlična u vremenu prvog emitovanja...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Sopranosi su antologija, sve je u toj seriji bilo odlicno..od price, glume, muzike...sve. Breaking Bad mi je malo postao dosadan u zadnje dvije sezone...ali odgledala sam do kraja
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Svake godine bar jednom pogledam trilogiju Kum,Sopranose,Bolji život i još neke....pod obavezno to je kao lektira.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
To bi trebalo uvesti kao lektiru u skolu ne zna ova danasnja generacija skoro nista o tim filmovima i serijama a steta
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
iako sjecam se i na fakultetu da je bilo ljudi koji nisu znali za Kuma meni je to jos uvijek sokantno 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ali znaju o sapunjarama od brazilskih,meksikanskih,turskih,indijski i ovdašnji.
|
|
|
|
|
|
|
|