| Autoru |
Poruka |
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kako ne... Ona je car, vrh osoba... Ne bih ja neku tamo bezveznu poistovećivao sa tobom... Imaš pravo to za majku... Niko kako majke U Čačku ? Kao i svuda... Preživljava se nekako, dovija se svako kako ume... Ja ponekad živim, ponekad životarim... Kako-kad...  Kod tebe u Mostaru gradu  ?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ovdje ti se cini mi se uvijek nesto desava..tako bih ja to objasnila, ili je lijepo, ili je sranje, ali sve ima svoju pricu i desava se haha.. Sreca pa nam imamo dobar broj suncanih dana pa se lakse dise...ceka se proljece i ljeto posebno, sve je lakse i ljepse  to oko vremena..pa stvarno nevjerovatno..na samo 20-30 kilometara od grada je drugo vrijeme...snijeg, losi uvijeti na cestama...a ovdje usporeno, sunce, vjetar..vedro i kad se vozis, kao da si presao tri granice..a ono iza coska 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zex jesi i ti nokte namazao pa si tako spor? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Haahha, nisam namazao nokte nego nešto klopkam i paralelno pišem sa tobom... Mostar je uvek bio sunčan i lep... Znam neke ljude koji su tamo živeli i isto su mi rekli kao ti sada gore ?
Ne ovo za nalakirane nokte... heh
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A ti jarane zakaj si zbrisao cim je ona ostala trudna?!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa jeste suncan i lijep..klima je ono u sto sam najvise zaljubljena u ovom gradu. Koliko je to dovoljno, jos uvijek ne znam hehe.
Jesi gledao The Imitation Game?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ooo Cao Pitt prijatelju moj pa jesi dobro, nema te..?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Imal Gigi,je li prihaja tu?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ja sam gledao davno Igru oponašanja,ako je to ono s Enigmom!?
|
|
|
|
|
|
|
|