znaci....odnese i ne popusta haha dobro je sve dok je osmijeh na licima
dobila sam sve skupa 5 razlicitih cvjetova veeras restorani i ostali privatnici su se bas raspojasali al' sto rece moja prija, sve su to oni nama naplatili
kako je ovo lijepo otpjevano
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Bogme Molenče ti se baš naslušala mjuze sinoć... Tebi i svim pripadnicama ženskog pola, a i onima koji se tako osećaju.... SREĆAN OSMI MART i da vam 9-i mart bude još srećniji od ovog današnjeg dana...
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Evo me drago Molenče... Konačno da si onlajn kad i ja Super sam... Nemam nekih problema zbog kojih bi se žalio Nadam se da si i ti dobro, u stvari siguran sam Pomenuo sam te na ''primedbama'' xixi
E ne lazi da nemas problema...danas svako ima nekih problema samo ne nosim ih uvijek uz sebe i sa sobom
nego vidjela sam da dolazis ali nikako se potrefiti...e evo ga kako si ti proveo ovaj praznik zena...jesi li pripazio posebno neku zenu danas!? moze i mamu...priznaje se
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Nemam velikih problema, a ove male, sitne ne bih da pominjem. Čim pomislim na iste mogu da postanu krupni... Praznik žena proslavio sam u društvu žena... Majka, sestra, bakica... Posebna ? Nema je... Bilo, trajalo i završilo se... Baš mi drago da te ''vidim''... Znaš da ima jedna ženska osoba koju poznajem ovde u Čačku a da je nekada poistovetim sa tobom... Em ličite, em slično mislite...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 77 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu