Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kod nas aktuelnosti svaki dan ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Aktualnost je da ruši krovove, kamione, aute, fasade....sve što stigne. Bura je ledena carica Jadrana! Kako zapravo shvatiš koliko si nemoćan pred prirodom. Vozim ja danas na posao kad ono, hop - kontejner na putu! Vozim natrag s posla kad ono, hop - kartonske kutije lete mi pred auto! I tako..malo voziš slalom po cesti, malo veleslalom i preživiš!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
GiGi je napisao: Aktualnost je da ruši krovove, kamione, aute, fasade....sve što stigne. Bura je ledena carica Jadrana! Kako zapravo shvatiš koliko si nemoćan pred prirodom. Vozim ja danas na posao kad ono, hop - kontejner na putu! Vozim natrag s posla kad ono, hop - kartonske kutije lete mi pred auto! I tako..malo voziš slalom po cesti, malo veleslalom i preživiš! Nije sve tako crno.. Zamisli da si pešice.... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
aktuelna je voda u velikim kolicinama ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Aktuelna je baba marta i njena cud. Nikada nije izostala pa eto je i ove godine.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: Aktualnost je da ruši krovove, kamione, aute, fasade....sve što stigne. Bura je ledena carica Jadrana! Kako zapravo shvatiš koliko si nemoćan pred prirodom. Vozim ja danas na posao kad ono, hop - kontejner na putu! Vozim natrag s posla kad ono, hop - kartonske kutije lete mi pred auto! I tako..malo voziš slalom po cesti, malo veleslalom i preživiš! Ja sam ovdje naglasak vidjela na ovom ''vozim ja dans na posao'' ... bravo Gigi, ..ovo su situacije za pocetnike hehe Mogu da zamislim kakav je sok...pa stvarno je ova bura ludiloooo tj udar bure je zaista opasan....cak za biti duplo jaci od same brzine vjetra I ovdje ti je isto tako...cvrsto drzis volan po nekim dijelovima grada gdje su cistine ili preko mostova ( a grad se zove Mostar sto znaci da fakat imamo puno mostova)....osjetis na volanu borbu hehe...odnese covjece. Poznanica moja je u cetvrtak ostala bez vrata na autu  ...bila je u tom jednom dijelu grada gdje i sa autom izbjegavas ici jer je nevjerovatnoo kako nosi i otvorila vrata jer je naumila izaci iz auta i jacina vjetra ih iscupa...hajde vrata, ali i branik haha...Msm smijesno, poslije smo se svi smijali, ali je smijesno koliko je i opasno.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jao majko mila al se ovde laze cuj iscupao vetar vrata od auta pa nije valjda u Mostaru protutnjo ciklon ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e vjeruj mi da je i meni bilo tesko povjerovati dok nisam vidjela auto je peugeot 307 coupe cabriolet.... ona je krenula normalno otvoriti vrata i udar je bio tako jak i prc i branik i vrata odose
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
od celog posta samo u onaj PRC mogu poverovati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa nista drugacije nisam od tebe ni ocekivala evo ti jos jedan PRC 
|
|
|
|
|
|