| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Meni je on simaptican onako kada ga slusam pricajuci....ali ne volim ono sto radi..nije moj djir jbg...ima tu pjevljivih stvari, ima i hitica...cinjenica je i da danas to vecina mladih trazi ali jbg....meni nije favorit.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
GiGi je napisao: Pusti ti to...Huljić je iznjedrio i fantastičnog Maksima Mrvicu... A i Doris Dragović je godinama bila njegova zvijezda... Evo npr. i Jole...on je toliko karizmatičan lik i bez njega ne završava nijedna prava fešta.
Ja osobno mislim da Huljić jako dobro zna svoj posao. I ove pjesme što sad pjeva Rozga su tempirane u pravo vrijeme. Realno, takva se glazba sluša sada. Inače, ranije je Rozga pjevala puno ozbiljnije pjesme.
Uostalom, sjetimo se da su Huljićeve zvijezde najbolje prolazile i na Eurosongu (uz izuzetak Maje Blagdan koja nije njegova zvijezda)...i to dok je Eurosong imao dobru reputaciju, dok još nije postao parada kiča i neukusa. tako jeee that's it!!! ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kako god...nadam se da će X-Factor iznjedriti neku dobru pjevačku zvijezdu i da će barem malčice biti nalik Operaciji trijumf. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A kad smo već kod Operacije trjumf...kako mi se jako sviđa ova Vukašinova pjesma...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa nije ovo prva sezona..ako sam ja dobro shvatila.... Ma mene samo zanima gdje cemo mi sa tolikom talentima!? Brate jesmo talentirano podrucje to je nevjerovatno....svi znaju pjevati i nije supljak..nevjerovatno da na ovako malom prostoru toliko ljudi ima sluha .... Samo sto prije nisu postojale emisije ovog tipa i nismo ni znali za tolike talente... Sada milion emisija i u svakoj djeca znaju pjevati...i svima kazu ostvarit ces karijeru....ti znas pjevati..sta cemo s atolikim pjevacima i talentima jbt !? hehe....mozda ce biti manej ekonomista i pravnika....bolje ad se pjeva nego da se gine, to sigurno.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ne znam Moli...bilo bi lijepo kad bi se netko od tih talenata mogao progurati u svijet...kao npr. s naših područja Rita Ora...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
I will never let you down...dobra je Rita, dobra dobra. Ali ona ima puno pravo da se smatra Londonkom...tamo je dosla nije imala ni godiu dana....ali eto mi volimo tako povremeno prisvajati sebi neke ljude hehe. Bilo bi dobro Gigi...e tu Tonci moze ako hoce , nesto da napravi  ... ovisi koliko mu se isplati i ima li interesa.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E moram ljudi na kavicu...frendica je javila da je stigla u Rijeku. Pišemo se! ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Gigic, ljubac zlato ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Znas citam neki dan kako optuzuju onog Memisevica...rukometasa iz BiH koji ej igrao za Katar....pa kazu prodana dusa, ovo ono...i to kaze covjek iz KK saveza. Naopaki smo....kada nas covjek postane popularan vani, pa je u USA ili gradonacelnik, ili je visoko kotirao u politici, pa su direktori velikih korporacija i uzeli su drzavljanstva drugih drzava, ili kad oni iz sportskih saveza imaju interes onda je nas covjek i ponosimo se njime ( jer oni ga prodaju jel)....a kada jedna mlada osoba sama sebi obezbjedi status igraca u prvoj postavi neke tamo zemlje koja mu ej ponudila milion puta bolej uvijete od zemlje odakle mu je babo.... onda je prodana dusa...
|
|
|
|
|
|
|
|