| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ooooo....Iskriceeee! Evo ti novog Huljićevog hita...pod hit nazivom Nisam papak... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
puu.. kakav papak ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ma ja bih njega prvo osisala, pa bi mu zabranila da on pjeva...jer oni njegovi kao visoki tonovi su nevjerovatni...tj neslusljivi, glupost zesca. A on i Vjekoslava su meni tu negdje..nema tu razlike. Zna on namirisati talenat, slazem se ja s tim...ali odu ti njegovi talenti na pogresne poteve...pa vidi ove male sto sada pjeva u Magazinu...strasno. Nije mi ni malo fizicki fin....em plavusa, em ima dugu kosu...bljak.  Massimo...vidjet cemo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
o jbt.. moram se malo sloziti sa Mo... al samo vezno za pevanje kosu nemO da mu diras ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Da vam opet mahnem... X factor počinje u martu...imate ovde temu...već sam ponešto ubacivala... viewforum.php?f=354
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Senka mah i tebi ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pustite mi Tončija...  On sa Madre Badessom pjeva u falsetu i ja ga obožavam...moram priznati,više njih nego Magazin...
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pusti ti to...Huljić je iznjedrio i fantastičnog Maksima Mrvicu... A i Doris Dragović je godinama bila njegova zvijezda... Evo npr. i Jole...on je toliko karizmatičan lik i bez njega ne završava nijedna prava fešta.
Ja osobno mislim da Huljić jako dobro zna svoj posao. I ove pjesme što sad pjeva Rozga su tempirane u pravo vrijeme. Realno, takva se glazba sluša sada. Inače, ranije je Rozga pjevala puno ozbiljnije pjesme.
Uostalom, sjetimo se da su Huljićeve zvijezde najbolje prolazile i na Eurosongu (uz izuzetak Maje Blagdan koja nije njegova zvijezda)...i to dok je Eurosong imao dobru reputaciju, dok još nije postao parada kiča i neukusa.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Senka je napisao: Pustite mi Tončija...  On sa Madre Badessom pjeva u falsetu i ja ga obožavam...moram priznati,više njih nego Magazin... I ja volim Madre Badessu...znam sve pjesme! 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Slažem se sa Gigi...  Gigić,znam i ja...baš ih obožavam... 
|
|
|
|
|