| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
opet onaj Pitt lupa hahaha ko se na koga naljutio..sta pricas ti !? ..ja na tebe ne mogu da se naljutim ni pomocu trikova...nije da se nekad u proslosti nisam trudila  ...sve pravo zboris a ova recenica koju si sinoc napisao ti je jedna od boljih ( iako su ti sve dobre i pametne sto jes jes) '' prodje vam zivot u nedostajanju''..majstore!!!! dobro jutro i dobar dan narode msm koga jos uopce ima na ovom forumu osta gazdarica sa svojim ''mladicima'' ... Mojne je moj favorit  ... nasmijava me  e daaaa...i petak je danas ako ste slucajno zaboravili, iako vas je evo citam ona lujka She sinoc napomenula  poseban pozz za She ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Nikoga na forumu...a gazdarici je svejedno pa da ostane i potpuno sama...mada se nadam da će bar She ostati uz mene...i možda još neko...  Dobar dan...mada je kod mene tmuran i siv,makar samo tako izgleda što se vremena tiče... ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Evo da danas pristojno pozdravim: Dobar dan! Danas je dan za ovako opuštajuće, petkovske pjesme!  Nego...recite vi meni: Hoćete li gledati X-Factor Adria? Jeste li čuli da su u žiriju Tonči Huljić, Massimo, Željko Joksimović i jedna jedina (ali vrijedna) dama Aleksandra Kovač? ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ijao...cu da pisnem od smijeha  Gigi..pa gdje si ti 50 nijansi heheh sta ima sta nema?  Hocu li gledati x factor....ne znam vjeruj mi,a kada to pocinje? a sinoc mi je prijateljica pricala ko je u ziriju pa smo cakulale na tu temu...zanimljiv izbor svakako....cuj Tonci i Massimo hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pik pak moja treca  cao Iskraaaaaa...:* kako si ?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) molence .. ma evo nesto sama sa sobom pričam u kući pa me velja gleda i garant misli da nisam sva svoja ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
Poslednji put menjao Iskra dana 27 Feb 2015, 13:00, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Da...Tonči i Massimo dan i noć...  Mada...sjetimo li se Massimovog početka karijere...nije bio daleko od Huljićevih pjesmuljaka... Zapravo...Huljić sklada lijepe melodije...Vjekoslava je problem...ona čuda piše!  Počinje ubrzo...ne znam točan datum... Ovdje možeš vidjeti svašta nešto o X-Factoru... http://xfactoradria.com/
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Huljic e jeste bio sladak kad je bio mladjibsad je omatoreo hahaha, jbt ja samo sebe ne vidim kad starim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ups.. pardon htela sam reći ostario ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|