Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 14:26


Autoru Poruka
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o "X factoru"  |  Poslato: 24 Feb 2015, 20:13
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
"IKS FAKTOR"
U žiriju Aleksandra Kovač, Željko Joksimović, Tonči Huljić i Masimo Savić


Domaćini projekta glumac Aleksandar Radojčić i iskusna Antonija Blaće iz Hrvatske. Voditeljka u bek-stejdžu Snežana Velkov iz Makedonije

Slika
Deo žirija i voditelji

A proleće na frekvenciju Prve srpske televizije "sleće" druga sezona rijaliti šou-programa "Iks faktor". Iako se tačan datum početka novog ciklusa ovog formata ne zna, Prva i producentska kuća "Konekt lajv medija" otkrili su ko će voditi šou, a ko ocenjivati takmičare.

U ulozi sudija, ovog proleća u čak pet zemalja, gledaćemo regionalne zvezde: Željka Joksimovića, Tončija Huljića, Masima Savića i Aleksandru Kovač, dok će domaćini projekta biti popularni glumac iz Srbije Aleksandar Radojčić i iskusna Antonija Blaće iz Hrvatske. I ove godine, kao voditeljku u bek-stejdžu, gledaćemo šarmantnu Snežanu Velkov iz Makedonije.

- Pet zemalja regiona povezaće pesma, talenat i vrhunska zabava u najpopularnijem pevačkom formatu na svetu! - rekla je Antonija Blaće, na promociji voditelja i članova žirija nove sezone pevačkog šoua.

Njen kolega Aleksandar Radojčić rekao je da mu je nova uloga interesantna, ali i da se ne plaši drugačijeg angažmana, jer mu "leđa čuva" iskusnija koleginica.

Voditeljski par je predstavio četvoročlani žiri koji pred sobom ima težak zadatak - da pronađe najbolje kandidate sa takozvanim "faktorom iks".

I dok se jedan od najboljih muzičkih producenata i kompozitora celog regiona Tonči Huljić našalio rekavši da je on "pevač amater", otkrio je kakav će biti kao član žirija.

- Neću biti strog nego tačno onakav kakav jesam i jedva čekam da pronađem taj nebrušeni dijamant, nekog novog Olivera Dragojevića, Tonija Cetinskog ili Jelenu Rozgu. Imam njuh za to i baš bih voleo da se to i dogodi - otkrio nam je Tonči Huljić.

Drugi član žirija, Masimo Savić, rekao je da od kandidata očekuje mnogo, ali i da mu je potpuno svejedno koja će mu grupa pevača prema propozicijama takmičenja pripasti, jer želi da pobedi muzika.

Aleksandra Kovač, jedina dama ovogodišnjeg žirija, pak, priželjkuje da vodi mušku pevačku grupu, jer, kako sama kaže, njenom senzibilitetu odgovaraju jaki muški glasovi.

- Ne plašim se upoređivanja sa Kristinom, jer nas dve posle 25 godina na sceni imamo svaka za sebe izgrađene karijere, a publika odlično zna ko je ko - rekla je Aleksandra Kovač.

Jedini sudija iz prethodne sezone Željko Joksimović nije prisutstvovao promociji, jer je, prema rečima organizatora opravdano odsutan, zbog obaveza za predstojeći Evrosong. Ipak, najiskusniji član žirija poručio je da je srećan što je projekat ove godine regionalan i što su u žiriju osobe čiji rad veoma ceni.


Novosti

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o "X factoru"  |  Poslato: 25 Feb 2015, 22:13
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
Počelo snimanje šoua "X Factor Adria"

Brojna ekipa koja proteklih meseci vredno radi na pripremi druge sezone popularnog pevačkog takmičenja u regionu

Slika

Sudije "X Factor Adria" zauzele svoja mesta! Brojna ekipa koja proteklih meseci vredno radi na pripremi druge sezone popularnog pevačkog takmičenja u regionu "X Factor Adria" ovih dana ima pune ruke posla jer je snimanje audicija pred žirijem i publikom počelo!

U studiju površine 1800 kvadratnih metara svi oni koji su prošli predaudicije u narednih nekoliko dana predstaviće se pred publikom i četvoročlanim žirijem koga čine regionalne muzičke zvezde: Željko Joksimović, Masimo Savić, Tonči Huljić I Aleksandra Kovač. Sudeći po prvim reakcijama publike sudije druge sezone ovog popularnog TV formata odlično su se snašle u novoj ulozi!

Na audicijama kandidati pevaju jednu pesmu po izboru, a potom žiri odlučuje ko zaslužuje da ide u sledeću fazu takmičenja. Nakon što takmičar nastupi, sudije daju komentare i glasaju. Takmičaru je potrebna većina pozitivnih glasova, odnosno tri ili četiri „DA" da bi prošao u sledeću fazu takmičenja. Audicije će gledaocima biti prikazane u pet veoma uzbudljivih epizoda koje ćemo gledati od marta na Prvoj TV u Srbiji i Crnoj Gori, televiziji RTL u Hrvatskoj, Sitel u Makedoniji, RTRS I RTVF u BiH.

Talenat, emocije, nova takmičarska pravila, teške odluke, suze, radost I još mnogo toga očekuje nas u drugoj sezoni najspektakularnijeg regionalnog pevačkog šou programa "X Factor Adria"!


Novosti

_________________
Slika Slika


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 38 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker