| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: To je ono kad srednjoskolke ostanu trudne film,ili.... Je, to je to. U tom filmu su cure stvarno fascinantno glupe. Ne mogu i dalje shvatiti razinu njihove gluposti. ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne znam ja bas sta pametno reci na tu temu nisam ja kompetentna tu bilo sta da pricam znam da meni u tim godinama nije padalo to na pamet....ali svasta mi je uvijek padalo na pamet vjeruj mi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Čudne se stvari događaju,treba biti pametan,opasnosti vrebaju iza svakog ćoška....
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A ne znam ni ja Moli. Krivo mi je za ovu jednu jer sam 99% uvjerena da tip s kojim je ostala trudna ni najmanje nije za nju. Niti je poštuje dovoljno. Ali ona je sva u oblacima. Ne znam.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Čudne se stvari događaju,treba biti pametan,opasnosti vrebaju iza svakog ćoška.... Upozoravaš nas na sebe?  Nego...jel netko počeo pratiti seriju Eye Candy? O onoj hakerici koju opsjeda serijski ubojica?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cuj opasnosti hahaha nisu to opasnosti nikakve...ne bih ja to tako nazvala svako sebi bira ono sto mu odgovara tako i ona....mozete vi njoj svi govoriti da on ne valja i da je naopak ali dok ona to sama ne shvati i ne vidi...dzaba ..ne vidi nikakvu opasnost!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A znam. Nažalost, svi imamo o njemu isto mišljenje, osim nje same. Žao mi je što će se zeznuti, a ona je zaista već dugi niz godina dio mog života i ne želim joj da bude nesretna. Međutim, nema svrhe išta govoriti kad je zaluđena njime. Ah! Ljudi...ja ću vas polako pozdraviti. Idem malo proslaviti današnji uspjeh. Čujemo seeee! ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma opreza nikad dosta,pa ne moze se dogiti nesto ako netko to neće,pamet u glavu i guzu ka zidu,,,hahahhahaahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ajde Gigi kissko,nazovi me nesto te trebam,kad budes imala vremena.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pozdrav Gigi...cestitam jos jednom i uzivaj  nemoj samo proslaviti pa sjesti za volan da pokazes svima kako znas...tu ti budi oprezna..caos.
|
|
|
|
|
|
|
|